top of page
Golf van logo van Heske
WELKOM

WELKOM

Video afspelen


HESKE VAN ESCH
Persoonlijk mentor voor vrouwelijke ondernemers

Heske helpt vrouwen die worstelen met ondernemen & dolgraag willen werken en leven op eigen voorwaarden en daardoor meer energie, tijd en klanten krijgen zónder nog meer moeten.

Jij wil vrijheid alleen voelt je bedrijf regelmatig als een blok aan je been

Golf van logo van Heske
  • Jij bent al even ondernemer en brengt ontzettend graag kennis over aan anderen. Maar je bedrijf loopt niet zoals je zou willen. Je hebt van alles geprobeerd maar het werpt nog niet zijn vruchten af.

  • Je wil meer, meer klanten, meer omzet, meer vrijheidMaar het stroomt niet, ​je bedrijf voelt regelmatig als een blok aan je been.

  • Je werkt zo hard en veel, je bent zichtbaar, hebt een website maar er gebeurd niet genoeg. Je twijfelt of het wel goed genoeg is wat je aanbied, eigenlijk twijfel je aan alles. Je worstelt en onderaan de streep houdt je te weinig over om een goed salaris aan jezelf uit te betalen.

  • Er moet nu iets veranderen want terug of meer uren in loondienst wil je niet.

​​​

Jij wil het anders, jij voelt aan alles dat er meer mogelijk is. Het zit in jou en het mag makkelijker!

Je weet alleen nog niet hoe.

Golf van logo van Heske

HULP IS ONDERWEG!

Mooie vrouw, het is mogelijk, jij mag groeien naar de volgende versie van jou en je business!

  • Het is tijd dat jij alle worstelingen aan gaat pakken in plaats van ze te blijven ontlopen

  • Met een liefdevolle schop onder je kont help ik jou te ontdekken waar jij je energie op mag richten en waar minder zodat jij ook nog energie over hebt om op vrijdagmiddag met je gezin en vrienden het weekend in te luiden!

  • Confronterend? Jazeker, en juist daar zit je groei. Ik hou jou de meest heldere spiegel ever voor zodat jij ook echt die groei gaat maken!

  • Daarnaast help ik jou natuurlijk om met al die worstelingen om te gaan zodat jij kan gaan naar een makkelijker leven met jouw onderneming!

En echt het lijkt nu onwaarschijnlijk dat ook jij dit kan en het verschil zit hem niet in nog meer kennis. Het gaat om de actie stand. Dan weet je dat alvast dat ik jou die liefdevolle schop onder je kont ga geven.

Want als ik het kan, kan jij het ookNa 6 maanden ondernemerschap heb ik het roer omgegooid en had ik 3 klanten in 1 week tijd. Het kan echt anders!

Ik help jou naar een succesvolle business op jouw voorwaarden. De handremmen gaan eraf zodat jij gaat groeien. Meer klanten, meer omzet zodat jij gaat groeien naar de volgende versie van jou en jouw bedrijf

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Golf van logo van Heske

WAT ANDEREN ZEGGEN

Contact
About
Foto van Heske van Esch met de hand onder de kin
Golf van logo van Heske

OVER HESKE

Ik ben Heske en ging mee in de ratrace van het leven, deed alles vanuit mijn hoofd en hield alle ballen in de lucht. Toen mijn wereld kort even stil stond vielen daarna alle ballen op de grond. Mijn burn out was een feit.

Na een intensieve periode maakte ik stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Creëerde bewustwording, nam verantwoordelijkheid voor mijn eigen handelen en kreeg ruimte. Ik kreeg rust in mijn lijf en ik kan zelfs in hectische tijden kalmte bewaren.

 

Ik startte mijn eigen onderneming en ging door verschillende fases van het ondernemerschap heen. Maanden had ik geen klanten en ik dacht hoe kan dat nou, ik ben zichtbaar, heb een website en toch gebeurde er niets. Totdat ik het anders ging doen. Ik kwam in actie. Ik wachtte niet meer af tot dat de klanten naar mij kwamen maar ik ging naar hen toe.

De tijd is voorbij dat je alleen met een website je klanten binnen kan halen. Je moet gepaste en gerichte acties gaan zetten. En daar, daar help ik je bij!

bottom of page