top of page

Business Coach Eindhoven: Heske van Esch

Bijgewerkt op: 23 jun. 2023

Als jouw business coach in Eindhoven ben ik, Heske van Esch, er om jou te helpen jouw ambities te verwezenlijken en je bedrijf te laten groeien. Ik richt me specifiek op vrouwelijke ondernemers die hun eigen pad willen bewandelen en die op zoek zijn naar structuur en een persoonlijke strategie. Laten we samen aan de slag gaan om de volgende versie van jou en je bedrijf te creëren!


Je Persoonlijke Strategie en Structuur

In een traject van vier maanden ontwikkelen we samen een strategie die perfect aansluit bij jouw behoeften en wensen. We bespreken de verschillende mogelijkheden en kiezen de aanpak die het beste bij jou past. Na onze gesprekken blijven we in contact via WhatsApp/Voxer of andere communicatiekanalen om je vragen te beantwoorden en je verdere ontwikkeling te ondersteunen.


De Liefdevolle Schop onder Je Kont

Als business coach in Eindhoven ben ik niet bang om confronterend te zijn. Juist in die confrontatie zit de groei die je nodig hebt om succesvol te zijn. Ik hou je de meest heldere spiegel voor, zodat je echt die groei gaat maken en jezelf verder ontwikkelt. Naast de confrontatie help ik je ook om met je worstelingen om te gaan, zodat je een makkelijker leven met jouw onderneming kunt creëren.


Van Worsteling naar Succes

Het lijkt misschien onwaarschijnlijk, maar ook jij kunt succesvol zijn met jouw bedrijf. Het draait niet om meer kennis, maar om het durven nemen van actie. Ik geef je die liefdevolle schop onder je kont om de handremmen eraf te halen en je bedrijf te laten groeien. Meer klanten en meer omzet zorgen ervoor dat jij en jouw bedrijf naar een hoger niveau stijgen.


Mijn Ervaring en Succesverhaal

Na 6 maanden ondernemerschap gooide ik het roer om en had ik binnen een week 3 klanten. Het kan echt anders! Ik heb zelf de worstelingen en uitdagingen van het ondernemerschap ervaren en ben er sterker uitgekomen. Ik wil mijn ervaring en succes delen met jou, zodat ook jij een succesvolle business op jouw voorwaarden kunt creëren.


Neem Contact op met Jouw Business Coach in Eindhoven

Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen als business coach in Eindhoven? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Laten we samen jouw ondernemers dromen waarmaken en je bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Contactgegevens:

Telefoon: +31 6 551 026 18 E-mail: heske@heskevanesch.nl


Over Mij: Heske van Esch

Ik ben Heske en ik heb zelf ervaren wat het betekent om mee te gaan in de ratrace van het leven, om alles vanuit mijn hoofd te doen en alle ballen in de lucht te houden. Toen mijn wereld even stil stond, viel alles op de grond. Mijn burn-out was een feit. Na een intensieve periode maakte ik grote stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling, creëerde bewustwording en nam verantwoordelijkheid voor mijn eigen handelen. Ik kreeg rust in mijn lijf en leerde kalmte te bewaren, zelfs in hectische tijden.


Ik startte mijn eigen onderneming en doorliep verschillende fasen van het ondernemerschap. Maandenlang had ik geen klanten, ondanks dat ik zichtbaar was en een website had. Ik begreep niet wat er misging, totdat ik het anders ging doen. Ik kwam in actie en wachtte niet langer op klanten, maar ging naar hen toe.


De tijd dat je met alleen een websiteklanten kon binnenhalen, is voorbij. Het is nu essentieel om gerichte en doelgerichte acties te ondernemen. En dat is precies waar ik jou bij kan helpen als jouw business coach in Eindhoven.


Gratis E-book: 5 Gouden Tips voor Meer Klanten

Als onderdeel van mijn inzet om jou te helpen groeien als ondernemer, heb ik een waardevol e-book samengesteld met de titel "5 Gouden Tips voor Meer Klanten". Dit e-book is speciaal ontworpen om je praktische inzichten en adviezen te bieden waarmee je je klantenbestand kunt vergroten en je omzet kunt verhogen.


Wat kun je verwachten van het e-book?

In dit e-book deel ik mijn persoonlijke ervaringen en beproefde strategieën voor het aantrekken van meer klanten. Je leert onder andere:

  • Verbinding maken: Ontdek hoe belangrijk het is om een connectie te maken met je klanten en hoe je dit kunt bereiken.

  • Content marketing: Leer hoe je waardevolle en relevante content kunt creëren om je doelgroep aan te trekken en te behouden.

  • Mindset en gedachtegang: Ontdek hoe je je denkwijze kunt aanpassen om succesvoller te zijn in het aantrekken en behouden van klanten.

  • Hulp vragen aanbieden en kansen pakken: Leer hoe je proactief kunt zijn in het aanbieden van je diensten en het benutten van kansen die zich voordoen.

  • Omgaan met tijd, geld en energie: Begrijp het belang van het durven vragen van een eerlijke vergoeding voor je diensten en hoe je je tijd en energie kunt managen om succesvol te zijn in je onderneming.


Klik HIER om het E-book te downloaden!


Jouw Business Coach Eindhoven

Het is tijd om de worstelingen in je onderneming aan te pakken in plaats van ze te blijven ontlopen. Met mijn hulp als business coach in Eindhoven zul je ontdekken waar jij je energie op mag richten en waar je minder aandacht aan hoeft te besteden. Zo heb je ook nog energie over om op vrijdagmiddag met je gezin en vrienden het weekend in te luiden.

Laten we samenwerken om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen en een succesvolle business op jouw voorwaarden te creëren. Neem vandaag nog contact met me op en ontdek wat ik voor jou kan betekenen als jouw business coach in Eindhoven.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page