top of page

Coaches Business: Succesvol ondernemen met Heske van Esch

De kracht van coaching voor jouw onderneming

Als ambitieuze vrouwelijke ondernemer wil je jouw eigen pad bewandelen en succesvol zijn op jouw voorwaarden. In een wereld vol afleiding en verleiding kan het echter moeilijk zijn om gefocust te blijven en te weten welke richting je op moet. Ik ben Heske van Esch, en ik help vrouwelijke ondernemers zoals jij om een succesvolle business op te bouwen door middel van coaching en strategie. Samen werken we aan structuur, zodat je echt kan gaan doen wat je wilt en niet verdwaalt in alle mogelijkheden.


Mijn verhaal: Hoe ik mijn leven en business transformeerde

Mijn eigen reis begon met een burn-out, waardoor ik besefte dat er iets moest veranderen. Ik zette stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling, creëerde bewustwording en nam verantwoordelijkheid voor mijn eigen handelen. Dit gaf me rust, ruimte en het vermogen om kalmte te bewaren in hectische tijden.

Toen ik mijn eigen onderneming startte, ging ik door verschillende fases van het ondernemerschap. Maandenlang had ik geen klanten, ondanks dat ik zichtbaar was en een website had. Toen besloot ik het anders te doen: ik kwam in actie en ging naar mijn klanten toe, in plaats van te wachten tot zij naar mij kwamen. Dit was het keerpunt in mijn ondernemersreis.


Het traject: Vier maanden naar ondernemerssucces

In mijn vier maanden durende traject help ik jou om volledig in de juiste richting te werken. We bespreken jouw doelen, wensen en uitdagingen en ontwikkelen samen een strategie die perfect bij jou past. Naast onze gesprekken ben ik ook via WhatsApp/Voxer en andere contactmogelijkheden beschikbaar om je verder te helpen en door te ontwikkelen.


Veelgestelde vragen over business coaching

Om je nog beter te helpen, beantwoord ik enkele veelgestelde vragen over business coaching en mijn aanpak.


Voor wie is jouw coaching bedoeld?

Mijn coaching is specifiek gericht op vrouwelijke ambitieuze ondernemers die hun eigen pad willen bewandelen in het ondernemerschap. Ik werk met ondernemers uit verschillende sectoren en in verschillende stadia van hun bedrijf.


Wat maakt jouw coaching uniek?

Mijn coaching is uniek omdat ik mijn eigen ervaringen en persoonlijke ontwikkeling inzet om jou te helpen groeien. Ik benader coaching op een liefdevolle en confronterende manier en bied een heldere spiegel om je te helpen groeien als ondernemer en als persoon. Daarnaast ligt de focus op strategie, structuur en het ondernemen van gerichte acties om jouw business te laten groeien.


Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?

Resultaten kunnen variëren, afhankelijk van jouw inzet, motivatie en de unieke omstandigheden van jouw onderneming. Veel van mijn cliënten zien echter al binnen enkele weken tot maanden vooruitgang. Het vier maanden durende traject is ontworpen om jou de tijd en ruimte te geven om in de juiste richting te werken en je doelen te bereiken.


Hoe kan ik me voorbereiden op het coaching traject?

Om het meeste uit het traject te halen, is het belangrijk dat je openstaat voor verandering en bereid bent om in jezelf en je onderneming te investeren. Daarnaast is het nuttig om vooraf na te denken over je doelen, uitdagingen en wensen, zodat we tijdens onze gesprekken gericht kunnen werken aan jouw groei.


Gratis E-book: 5 Gouden Tips voor Meer Klanten

Als onderdeel van mijn inzet om jou te helpen groeien als ondernemer, heb ik een waardevol e-book samengesteld met de titel "5 Gouden Tips voor Meer Klanten". Dit e-book is speciaal ontworpen om je praktische inzichten en adviezen te bieden waarmee je je klantenbestand kunt vergroten en je omzet kunt verhogen.


Wat kun je verwachten van het e-book?

In dit e-book deel ik mijn persoonlijke ervaringen en beproefde strategieën voor het aantrekken van meer klanten. Je leert onder andere:

  • Verbinding maken: Ontdek hoe belangrijk het is om een connectie te maken met je klanten en hoe je dit kunt bereiken.

  • Content marketing: Leer hoe je waardevolle en relevante content kunt creëren om je doelgroep aan te trekken en te behouden.

  • Mindset en gedachtegang: Ontdek hoe je je denkwijze kunt aanpassen om succesvoller te zijn in het aantrekken en behouden van klanten.

  • Hulp vragen aanbieden en kansen pakken: Leer hoe je proactief kunt zijn in het aanbieden van je diensten en het benutten van kansen die zich voordoen.

  • Omgaan met tijd, geld en energie: Begrijp het belang van het durven vragen van een eerlijke vergoeding voor je diensten en hoe je je tijd en energie kunt managen om succesvol te zijn in je onderneming.


Klik HIER om het E-book te downloaden!


Begin vandaag met jouw transformatie

Twijfel niet langer en zet de eerste stap richting een succesvolle business op jouw voorwaarden. Neem contact op om te ontdekken hoe ik je kan helpen en samen te werken aan jouw droomonderneming. Je bent het waard om te groeien naar de volgende versie van jou en je business. Laten we samen die groei realiseren!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page