top of page

Netwerken voor vrouwelijke ondernemers, verbind en creëer.

De eerste kerstfilms zijn hier al gedraaid, we begonnen in de zomer, met Home Alone. Onze kids vinden het heerlijk om met een dekentje op de bank, yep ook als het 30 graden is met zelfgemaakte popcorn, te genieten van de rust, elkaar en de film. As we speak zijn er 2 nichtjes over de vloer en werd Mickey's kerstverhaal tevoorschijn gehaald, heerlijk I love it!

Hoe ouder de film, hoe langzamer het verhaal gaat en ook hoe ongemakkelijker voor de kids. Ze zijn actie, reactie en snelheid gewend. Een Nils Holgerson zijn ze na 2 minuten al beu omdat het zo traag gaat. En vroeger kon ik er eindeloos van genieten. Ken jij hem nog, lieve jij ?

De tijd is veranderd, het gaat snel, de dag is voorbij voordat je er erg in hebt. Als onze kids een vraag hebben zoeken ze het op. Wij moesten alles vragen aan onze ouders of het opzoeken in een boek/ebcyclopedie. En nu is google of chat gpt our best friend.

En de tijd raast aan ons voorbij en als we vertragen in zo'n filmmoment dan hoeft er niks. Niemand die wat moet. Alleen zijn met elkaar. Heerlijk!

En dat is wat we ook gaan doen tijdens de netwerkbijeenkomsten waar we een visionboard gaan maken. Zijn, vertragen met jou en je bedrijf. Waar wil je naar toe, hoe geef je je missie en visie vorm in beeld voor 2024. Je gaat een visionboard creëren dat jouw dromen en doelen weerspiegelt.

En waarom een visionboard? Dit helpt je om elke keer als je even in een dip zit, een klant hebt die niet tevreden is. Klanten even wat lastiger binnenkomen. Je met 1 blik op je visionboard ziet je weer weet en voelt waarvoor je het doet. Waarom je je doelen hebt gesteld. Je verlangen, je dromen.

Want 2023 is in mijn ogen voorbij gevlogen, nee het is nog niet voorbij. Maar je snapt vast wat ik bedoel als ik zeg; er zijn nog 76 dagen voor 2024 begint en de laatste helft van December hoef je niet mee te tellen.

En daarom kan je ervoor kiezen om stil te staan bij 2024 en je te omringen met andere ondernemende vrouwen die ook een bedrijf hebben. Die weten welke hobbels jij onderweg tegenkomt en ook een verlangen hebben. Het verlangen om te reizen, te verbouwen, te verhuizen, meer tijd te hebben voor familie, jezelf. De reden waarom jij je bedrijf gestart bent.

Wat is jouw verlangen lieve jij ?

Als je ervoor kiest om deel te nemen aan de netwerkbijeenkomsten voor vrouwelijke ondernemers heb je 2 keuzes. Op verzoek ook 1 in het midden van het land. Die zal zijn op 28 november in Maarssen en 7 december in Eindhoven.

Naast stil staan bij je eigen visionboard is er natuurlijk volop de gelegenheid om iedereen te spreken. Je blijft niet op je eigen eilandje werken je gaat ook de verbinding aan met andere ondernemers. Sparren over wat je bezig houdt, tips en handvatten geven aan anderen. Wellicht een nieuwe klant tegen komen. Het kan allemaal als jij ervoor kiest om er bij te zijn!

De eerste tickets zijn al verkocht, in Eindhoven is er plaats voor max 12 personen en in Maarssen 20 personen. Kies gauw je ticket zodat je zeker weten plek hebt!

Mocht je nu niet kunnen check dan gauw je agenda op 2 november 10.00 uur dan kan je aanhaken bij de online netwerkbijeenkomst. Hierin ga je ook verbinden met andere ondernemers. De eerste aanmeldingen zijn ook hier al van binnen want hij zit als kassakoopje bij de bijeenkomst van Eindhoven en van Maarssen.

En het werkt, wat handig zei een van mijn klanten, en ja zo makkelijk kan verkopen zijn, makkelijk, laagdrempelig.

Heb je vragen over de netwerkbijeenkomsten reageer hieronder en ik beantwoord ze graag!

Wil je er bij zijn dan vind je hieronder alles nog even op een rij. Klik op de blauwe woorden en je komt uit bij meer informatie en aanmelden.

Ga ik nu gauw naar de kids want we gaan zo zelfgemaakte pizza's eten en dat is elke keer een feestje voor onze nichtjes!

Liefs, Heske

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page