top of page
Golf van logo Heske

Eind 2021 was het zover: ik zette mijn handtekening onder de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. En wat voelde dat goed! Geen frustrerende leidinggevenden meer die niet wilden luisteren naar mijn ideeën. Geen ellenlange vergaderingen meer waarin ik mijn kostbare tijd moest verspillen. Eindelijk had ik de vrijheid om mijn eigen pad te bewandelen en mijn eigen dromen waar te maken.

Golf van logo Heske

Dat waren mijn plannen ja, klinkt fantastisch toch?

Het was januari 2022 en ik was vol enthousiasme begonnen met het maken van mijn website. Na veel tijd en moeite had ik eindelijk mijn teksten klaar en begon ik met het maken van foto's.

 

De website was klaar, ik was klaar en ik kon niet wachten om mijn eerste klanten te verwelkomen.

Maar tot mijn grote teleurstelling gebeurde er helemaal niets. Na de eerste paar dagen van het online zetten van mijn website en het verkondigen ervan, bleef het stil.

 

Ik begon me af te vragen wat er mis was. Waarom kwamen er geen klanten? Wat deed ik verkeerd?

Ik bracht mijn dagen door met het finetunen van mijn websiteteksten en het scrollen door social media, op zoek naar tips en inspiratie.

 

Ik volgde elke gratis masterclass die ik kon vinden, downloadde elk e-book en kocht kleine cursussen van een paar tientjes. Maar hoeveel ik ook probeerde, het bleef stil. Er kwamen geen klanten, geen reacties, geen likes.

Foto van Heske van Esch naast de boom, kijkend omhoog

TOTDAT....
ik anders ging kijken naar mijn bedrijf

En toen gebeurde het, de klanten waren er al, ik mocht alleen nog leren hoe ik ze klant maakte. 

En dat lukte! In juli 2022 had ik zelfs 3 klanten in 1 week en in maart 2023 was mijn omzet 4000 euro in 1 week! 

Ondernemen is een vak, dat is niet iets wat je van de een op de andere manier kan.

Ik ben super dankbaar dat ik heb mogen leren en ervaren welke acties helpen.

Inmiddels help ik mijn klanten hun dromen waar te maken.

Jij staat aan de voet van een berg met jouw verlangen glinsterend bovenop de top. Het pad dat naar de top leidt, is kronkelig en vol afslagen die je kunnen afleiden van je pad naar succes. Ik ben jouw mentor en steunpilaar op jouw ondernemersreis. Ik help je om jouw bedrijf op koers te houden en onnodige afslagen te vermijden. Samen beklimmen we de berg en zorgen we ervoor dat je niet verdwaalt in de zee van twijfel en onzekerheid. Met mij aan je zijde, pak je de regie over jouw bedrijf en bereik je de top waar jouw verlangen pronkt. 

Want ik geloof erin dat je alleen sneller gaat en je samen verder komt! 

Foto van Heske van Esch aan het water, lachend
Golf van logo Heske

Ik help vrouwen die worstelen met ondernemen & dolgraag willen werken en leven op eigen voorwaarden en daardoor meer energie, tijd en klanten krijgen zónder nog meer moeten.

Heske helpt ambitieuze vrouwen naar meer rust door te gaan naar nog meer vertrouwen in jezelf.

Golf van logo Heske

Ook Heske

  • Samen met mijn vriend wonen we in de lichtstad Eindhoven en hebben de twee leukste en liefste kinderen van de wereld! Mijn gezin is mijn passie en ik vind het belangrijk om veel tijd door te brengen met hen zodat we als gezin samen fijne herinneringen kunnen maken.

  • Als je me al langer zou kennen zou je weten dat ik jarenlang alle ballen in de lucht probeerde te houden en door het miss perfect syndroom ik alles zo goed mogelijk wilde doen en inmiddels door schade en schande wijs ben geworden. Best irritant hoor dat al die gezegdes waar zijn, toch?

  • Dagelijks maak ik een wandeling en luister graag naar een inspirerende podcast.

  • Op maandagavond vind je me met mijn muziekvrienden bij de harmonie waar ik tenorsaxofoon speel. Mei 2023 mogen we op concours in Amiens (Frankrijk). Ik heb er zin in!

Ik geloof dat het altijd anders kan,
dat het makkelijker kan!

Benieuwd waar het voor jou anders mag? Wat ervoor jou mogelijk is? 
Laat je gegevens hieronder achter en ik neem contact met je op!

Gelukt! Ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug!

bottom of page