top of page

Online Business Coach

Als online business coach help ik vrouwelijke ambitieuze ondernemers hun eigen pad te bewandelen en een succesvolle onderneming op te bouwen. In deze snel veranderende wereld met eindeloze afleidingen en mogelijkheden is het belangrijk om gefocust te blijven op jouw doelen. Ik bied trajecten aan die jou helpen structuur aan te brengen, zodat je je volledig op jouw ondernemersdroom kunt richten.


Het traject: Vier maanden naar succes

Het traject dat ik aanbied, duurt vier maanden. Gedurende deze periode werk ik nauw met je samen om ervoor te zorgen dat je jouw ondernemersdoelen bereikt. Ik ondersteun je bij het ontwikkelen van een strategie die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Ook na onze gesprekken blijf ik beschikbaar voor vragen en verdere ontwikkeling via Voxer of andere contactmogelijkheden.


Stap 1: Ontdekken waar je energie naartoe moet

In dit eerste deel van het traject help ik je om te ontdekken waar je je energie op moet richten en waar minder. Het is belangrijk om een balans te vinden, zodat je ook nog energie overhoudt om van je vrije tijd te genieten.


Stap 2: Confronteren en groeien

Ik geloof dat confronterend zijn noodzakelijk is voor groei. Tijdens dit traject houd ik je een spiegel voor, zodat je inzicht krijgt in je sterke en zwakke punten. Hierdoor kan je gericht werken aan verbetering.


Stap 3: Omgaan met worstelingen

Ondernemen is niet altijd makkelijk en worstelingen horen erbij. Ik leer je hoe je hiermee om kunt gaan, zodat je een makkelijker leven met jouw onderneming kunt leiden.


Stap 4: Actie ondernemen

Kennis is belangrijk, maar zonder actie kom je nergens. Ik geef je die liefdevolle schop onder je kont om ervoor te zorgen dat je de actiestand aanzet en je doelen bereikt.


Mijn verhaal: Van burn-out naar succesvol ondernemer

Ik ben Heske en ik weet hoe het is om te worstelen met ondernemerschap. Na een burn-out besloot ik het roer om te gooien en mijn eigen bedrijf op te starten. Ik doorliep verschillende fases van het ondernemerschap en leerde van mijn fouten. Inmiddels heb ik een succesvolle onderneming opgebouwd en help ik anderen hetzelfde te bereiken.

Contact opnemen

Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen met jouw ondernemersdroom? Neem dan contact met mij op via:

● Telefoon: +31 6 551 026 18

● Instagram: @heskevanesch


Investeer in jezelf en jouw onderneming en maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kunnen we jouw dromen en ambities realiseren, zodat je een succesvolle en voldoening gevende onderneming kunt opbouwen.

Ik kijk er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan en je te begeleiden naar het succesvol ondernemerschap dat je voor ogen hebt. Laten we samen jouw dromen waarmaken!


Gratis E-book: 5 Gouden Tips voor Meer Klanten

Als onderdeel van mijn inzet om jou te helpen groeien als ondernemer, heb ik een waardevol e-book samengesteld met de titel "5 Gouden Tips voor Meer Klanten". Dit e-book is speciaal ontworpen om je praktische inzichten en adviezen te bieden waarmee je je klantenbestand kunt vergroten en je omzet kunt verhogen.


Wat kun je verwachten van het e-book?

In dit e-book deel ik mijn persoonlijke ervaringen en beproefde strategieën voor het aantrekken van meer klanten. Je leert onder andere:


  • Verbinding maken: Ontdek hoe belangrijk het is om een connectie te maken met je klanten en hoe je dit kunt bereiken.

  • Content marketing: Leer hoe je waardevolle en relevante content kunt creëren om je doelgroep aan te trekken en te behouden.

  • Mindset en gedachtegang: Ontdek hoe je je denkwijze kunt aanpassen om succesvoller te zijn in het aantrekken en behouden van klanten.

  • Hulp vragen aanbieden en kansen pakken: Leer hoe je proactief kunt zijn in het aanbieden van je diensten en het benutten van kansen die zich voordoen.

  • Omgaan met tijd, geld en energie: Begrijp het belang van het durven vragen van een eerlijke vergoeding voor je diensten en hoe je je tijd en energie kunt managen om succesvol te zijn in je onderneming.


Klik HIER om het E-book te downloaden!


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page