top of page

Succesvolle Vrouwelijke Ondernemers: Groei Naar De Volgende Versie Van Jou En Je Bedrijf!

Als succesvolle vrouwelijke ondernemer begrijp ik de uitdagingen en valkuilen die je tegenkomt op je ondernemersreis. Ik ben Heske van Esch, en ik help ambitieuze vrouwelijke ondernemers bij het creëren van een strategie die perfect bij hen past. In dit artikel deel ik mijn inzichten en tips over hoe jij succesvol kunt groeien als vrouwelijke ondernemer.


De Juiste Strategie Kiezen

Allereerst is het belangrijk om je te richten op wat écht belangrijk is voor jou en je bedrijf. Er zijn zoveel mogelijkheden en afleidingen, maar ik help je bij het structureren en creëren van een strategie die jouw unieke pad in het ondernemerschap ondersteunt.


Een Traject Op Maat

Ik bied trajecten van vier maanden aan, zodat je echt volledig in de juiste richting aan het werk bent. Gedurende deze periode blijven we in nauw contact via Voxer (soort whats app) en andere communicatiekanalen om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.


Het Overwinnen Van Worstelingen

Het is tijd om je worstelingen aan te pakken in plaats van ze te ontlopen. Ik help je met een liefdevolle schop onder je kont om te ontdekken waar jij je energie op mag richten en waar minder, zodat jij ook nog energie overhoudt om van je vrije tijd te genieten.


Confrontatie En Groei

Ja, het zal confronterend zijn, maar juist daar zit je groei. Ik houd je de meest heldere spiegel voor, zodat je echt die groei kunt maken. Daarnaast help ik je om met al die worstelingen om te gaan, zodat je naar een makkelijker leven met jouw onderneming kunt groeien.


Actie Staat Centraal

Het verschil zit niet in nog meer kennis, maar in het nemen van actie. Ik leer je hoe je gerichte acties kunt zetten om je doelen te bereiken en je business te laten groeien.


Mijn Eigen Succesverhaal

Na 6 maanden ondernemerschap heb ik het roer omgegooid en had ik 3 klanten in 1 week tijd en 9 maanden later 4k omzet in 1 week. Het kan echt anders! Ik help jou naar een succesvolle business op jouw voorwaarden. De handremmen gaan eraf zodat jij gaat groeien. Meer klanten, meer omzet, zodat je ook meer vrijheid en voldoening uit je onderneming kunt halen.


De Kracht Van Een Positieve Mindset

Een positieve mindset is essentieel voor succes. Ik help je om je gedachten te transformeren, zodat je obstakels overwint en je volledig kunt richten op het behalen van je doelen.


Effectief Plannen En Structuur Aanbrengen

Een goede planning en structuur zijn de sleutel tot het bereiken van je doelen en het managen van je tijd. Ik leer je hoe je een effectieve planning kunt maken en hoe je prioriteiten kunt stellen, zodat je je tijd optimaal benut en je energie behoudt.


Ondersteuning En Accountability

Als ondernemer is het soms moeilijk om gemotiveerd te blijven en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen succes. Ik ben er om je te ondersteunen, je te motiveren en je verantwoordelijk te houden voor je acties en resultaten.


Gratis E-book: 5 Gouden Tips voor Meer Klanten

Als onderdeel van mijn inzet om jou te helpen groeien als ondernemer, heb ik een waardevol e-book samengesteld met de titel "5 Gouden Tips voor Meer Klanten". Dit e-book is speciaal ontworpen om je praktische inzichten en adviezen te bieden waarmee je je klantenbestand kunt vergroten en je omzet kunt verhogen.


Wat kun je verwachten van het e-book?

In dit e-book deel ik mijn persoonlijke ervaringen en beproefde strategieën voor het aantrekken van meer klanten. Je leert onder andere:

  • Verbinding maken: Ontdek hoe belangrijk het is om een connectie te maken met je klanten en hoe je dit kunt bereiken.

  • Content marketing: Leer hoe je waardevolle en relevante content kunt creëren om je doelgroep aan te trekken en te behouden.

  • Mindset en gedachtegang: Ontdek hoe je je denkwijze kunt aanpassen om succesvoller te zijn in het aantrekken en behouden van klanten.

  • Hulp vragen aanbieden en kansen pakken: Leer hoe je proactief kunt zijn in het aanbieden van je diensten en het benutten van kansen die zich voordoen.

  • Omgaan met tijd, geld en energie: Begrijp het belang van het durven vragen van een eerlijke vergoeding voor je diensten en hoe je je tijd en energie kunt managen om succesvol te zijn in je onderneming.


Klik HIER om het E-book te downloaden!


Ben Jij Klaar Om Te Groeien?

Als je klaar bent om je worstelingen te overwinnen, je onderneming naar een hoger niveau te tillen en een succesvolle business op te bouwen op jouw voorwaarden, neem dan contact met me op. Laten we samen aan de slag gaan en jouw dromen realiseren!

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page